Posezení k MDŽ

Dne 14. 3. 2014 se v Chrudimi konala oslava Mezinárodního dne žen s názvem „posezení k MDŽ“. Oslavu zorganizovalo okresní vedení Sociálně demokratických žen. Této oslavy se zúčastnily členky SDŽ i ČSSD z celého okresu. Pozvání přijal místostarosta města Chrudim JUDr. Miroslav Tejkl, krajský radní Ing. Václav Kroutil a krajská radní Ludmila Navrátilová, která je zároveň členkou SDŽ. Ženy mohly poznat i kandidáta do Evropského parlamentu JUDr. Petra Šádu. Byla vznesena spousta dotazů, na které hosté odpovídali. Pánové popřáli něžnému pohlaví dodatečně krásný svátek a darovali každé malou kytičku. Pro všechny bylo připraveno pohoštění a dárek. O program se postaraly jak jinak zase ženy. Historky ze života, cvičení jógy, tombola, kosmetická poradna a jako pověstná třešnička na dortu byly písničky paní harmonikářky, se kterou si ženy nejen zazpívaly ale i zatancovaly. Setkání bylo milé a všichni se těší, že se z tohoto posezení stane tradice.

―Jeníčková Ilona okresní předsedkyně SDŽ Chrudim

mdz

komentáře 2 “Posezení k MDŽ”

• Jeníčková Ilona